пятница, 3 августа 2012 г.

Батьки першокласників зможуть сісти за одну парту зі своїми дітьми

МОНмолодьспорту вводить спеціальну парту для батьків першокласників
МОНмолодьспорту введе у перших класах спеціальну парту для батьків. Про це ІА «Наголос» повідомили у департаменті загальної середньої та дошкільної освіти.
«У квітні було проведено інтернет-збори батьків майбутніх першокласників, в якому взяло участь близько тисячі респондентів. Як виявилося, більшість тривожить готовність дитини до школи і процес його адаптації у навчальному закладі», - відмітили у МОНмолодьспорту.
Враховуючи побажання та пропозиції батьків, було вирішено створити нововведення – спеціальну парту для батьків. Кожен зможе прийти на урок і подивитися, як адаптується дитина у новому для неї середовищі.
Як повідомлялося раніше, МОНмолодьспорту оголосило проведення Всеукраїнського Інтернет–опитування батьків майбутніх першокласників. У квітні 2011-го року було проведено Всеукраїнські Інтернет–збори батьків дітей майбутніх першокласників. В обговоренні питань взяли участь понад тисяча респондентів. На запитання «Що Вас найбільше турбує, тривожить при підготовці дитини до школи?» більшість  батьків відповіли: «Готовність дитини до школи та процес її адаптації в 1 класі загальноосвітнього навчального закладу».

Джерело:ІА "Наголос"

Комментариев нет:

Отправить комментарий